ntouvli_0Η Μαριάννα Ντούβλη σε πρόσφατη συνέντευξή της εξομολογήθηκε πως θέλει να κάνει εκπομπή στην τηλεόραση και ιδιαίτερα στην TV 100. Και γιατί στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης; Επειδή στην πόλη αυτή γνώρισε τον… μεγάλο έρωτα!

 

Αναφέρθηκε στην κρίση στην τηλεόραση και στην καινούρια εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και του Τρύφωνα Σαμαρά, λέγοντας πως ο Τρύφωνας δεν μπορεί να σταθεί σαν παρουσιαστής.

Μίλησε για την Τζούλια Αλεξανδράτου και εξήγησε για ποιο λόγο την θεωρεί καμένο πρόσωπο(εμείς, πάλι, με το πρόσωπο της συγκεκριμένης δεν τραβάμε ιδιαίτερο ζόρι), ενώ για την Βούλα Βαβάτση(ποια είναι αυτή, πάλι; ) είπε πως είναι αδιάφορο πρόσωπο και την χρησιμοποιούν στις αισθησιακές ταινίες, επειδή είναι πολύ φτηνή.

Αποκάλυψε πως η δεύτερη ταινία που έκανε είχε γυριστεί μαζί με την πρώτη και πως για εκείνη έχουν τελειώσει οι ερωτικές ταινίες , ενώ δήλωσε πως και ο Σειρηνάκης θα σταματήσει να κάνει τέτοιες ταινίες, επειδή λόγω του internet δεν είναι πλέον επικερδείς. Μάλιστα, υποστηρίζει πως μετάνιωσε για αυτή της την κίνηση, ενώ δηλώνει πως πλέον θέλει μόνο να κάνει οικογένεια.

Όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι πως τη συνέντευξη έδωσε στον Κ. Μιναρετζή, ο οποίος είχε “στήσει” παρόμοιο θέμα με την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία φερόταν να θέλει, επίσης, εκπομπή στην TV100. Κι εδώ η ιστορία θυμίζει αρκετά το παραμύθι με το βοσκό και τον λύκο.