kafsonas_2Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, σήμερα, στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα νότιοι μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας:

 

Μακεδονία, Θράκη. Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά κατά διαστήματα βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος. Καιρός: γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Ανεμοι: ασθενείς και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος. Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη. Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες μέχρι 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στη νότια Κρήτη έως 36.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα. Καιρός: γενικά αίθριος. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: στα Δωδεκάνησα από 23 έως 33 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 23 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός στην Αθήνα με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


από την ΕΜΥ