iraklis_aek_2-0_19-12-2010Ο ένας μετά τον άλλον, οι πολιτικοί – φίλοι του Ηρακλή, εκφράζουν την αγανάκτησή τους για όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα και, ουσιαστικά, έθεσαν εκτός Super League την αγαπημένη τους ομάδα. Θόδωρος Καράογλου και Σπ. Βούγιας, εκφράστηκαν μέσω Facebook.

 

“Σαν φίλαθλος αισθάνομαι ΝΤΡΟΠΗ για αυτά που γίνονται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Σαν ΗΡΑΚΛΗΔΕΑΣ αναρωτιέμαι αν αξίζει να συμμετέχουμε στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα της Ευρώπης...”, γράφει στο προφίλ του ο Θόδωρος Καράογλου, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος είχε φθάσει, παλαιότερα, να κατηγορηθεί δημοσίως εξαιτίας της αγάπης του για τον Ηρακλή.

“Υπάρχει ένας διεθνής ορισμός για το ποδόσφαιρο που αποδίδεται στον Γκάρι Λίνεκερ, σύμφωνα με τον οποίο «είναι ένα άθλημα στο οποίο αγωνίζονται 22 παίκτες για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί». Παραφράζοντας τον παραπάνω ορισμό για την υπόθεση των στημένων αγώνων στη χώρα μας θα μπορούσαμε να πούμε πως «είναι σκάνδαλο στο οποίο κάποιοι στήνουνε παιχνίδια ή δωροδοκούν διαιτητές και στο τέλος πέφτει μόνο ο Ηρακλής». Έτσι δικαιώνονται και όσοι υπόδικοι, προφυλακισμένοι ή κατηγορούμενοι σχεδίαζαν στις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που σόκαραν τη χώρα τον υποβιβασμό της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ οι ομάδες τους θα συνεχίσουν να παίζουν κανονικά και ατιμώρητα, σα να μη συνέβη τίποτα”, γράφει στην ιστοσελίδα του ο Σπύρος Βούγιας, άλλος γνωστός Ηρακλειδέας και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Από αυτόν, πάντως, που περιμέναμε να έχει γράψει κάτι στο Facebook και δεν το ΄χει κάνει (ακόμη), είναι ο δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης “Ενεργοί Πολίτες – Οικολογία στην Πράξη”, Χρ. Μάτης. Είχε, βέβαια, τη δικαιολογία, πως ασχολήθηκε σήμερα με την περίφημη κατεδάφιση παράνομης κατασκευής σε ουζερί, στην οδό Βατικιώτου. Κι είχε… ψωμί αυτή η κατεδάφιση, τελικά, όπως θα διαβάσετε αργότερα στο salonicanews.