Την ώρα που έφευγε από πολυκατοικία, στην οποία είχε διαρρήξει διαμερίσματα κι είχε κλέψει μικροαντικείμενα, συνελήφθη νεαρός διαρρήκτης. Ο 38χρονος αλλοδαπός δράστης συνελήφθη στην ταράτσα της πολυκατοικίας, στην περιοχή της Ανάληψης, χθες τα ξημερώματα.

 

Όλα ξεκίνησαν όταν κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε πως κάποιος είχε εισβάλλει σε πολυκατοικία και ενημέρωσε άμεσα το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 38χρονο αλλοδαπό διαρρήκτη. Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης διέρρηξε διαμέρισμα τρίτου ορόφου σε πολυκατοικία στην περιοχή της Ανάληψης, από το εσωτερικό του οποίου έκλεψε μικροαντικείμενα και διάφορα προσωπικά είδη της ιδιοκτήτριας.

Κατά την έξοδό του από το διαμέρισμα, ο διαρρήκτης καταδιώχθηκε από τους ειδοποιηθέντες αστυνομικούς και τελικά ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη στην ταράτσα της πολυκατοικίας.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.