nikakis_pera apo th thalassaΈκθεση ζωγραφικής με θέμα «Πέρα από τη θάλασσα» φιλοξενεί, από απόψε στις 20:30, όταν θα γίνουν και τα εγκαίνια, η Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος» στο Σταυρό του δήμου Βόλβης. Η έκθεση του Τάσου Νικάκη θα διαρκέσει έως …

4 Σεπτεμβρίου και θα είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά από τις 19:00 μέχρι τις 22:30. Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο δήμαρχος Βόλβης Δημήτρης Γαλαμάτης.

Ο Τάσος Νικάκης έχει κάνει πολλές ατομικές και έχει πάρει μέρος σε αρκετές ομαδικές εκθέσεις τα τελευταία 10 χρόνια. Έχει επίσης πολλές συμμετοχές σε εκθέσεις καλλιτεχνικών και χρηστικών αντικειμένων μαζί με την διακοσμήτρια Μαριάννα Σπαή. Εικαστικές κατασκευές με την υπογραφή του βρίσκονται σε πολλούς επαγγελματικούς χώρους σ’ όλη την Ελλάδα αλλά και σε ιδιωτικές συλλογές. Ξενοδοχειακές μονάδες όπως το Egnatia Palace και Αιγαίον στη Θεσσαλονίκη, Ilion Mare στη Θάσο, Blue Bay στη Ρόδο και στην Κατερίνη αλλά και ιδρύματα όπως η Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, φιλοξενούν πολλές εικαστικές παρεμβάσεις και έργα του.