thessaloniki_aerofotografia_lefkos_pirgos_01Καλή αρχή η αναζήτηση λογότυπου και brand name για τη Θεσσαλονίκη, αλλά… μισές δουλειές. Αυτό πιστεύει ο αναπληρωτής γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ, …

Στράτος Σιμόπουλος, ο οποίος υποστηρίζει ότι, για να φέρει καρπούς η προσπάθεια θα πρέπει “να οδηγήσει και στη δημιουργία ενός πολυμεσικού portal για την πόλη, όπως παρουσιάσαμε στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Thessaloniki Forward “.

Την πρωτοβουλία Thessaloniki Forward είχε η Νέα Δημοκρατία. Την παρουσίασε τον περασμένο Απρίλιο. Για το λόγο αυτό είχαν έρθει στη Θεσσαλονίκη ο αντιπρόεδρος του κόμματος, Δ. Αβραμόπουλος και η υπεύθυνη του Τομέα πολιτικής ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης, Όλγας Κεφαλογιάννη.

«Η Θεσσαλονίκη μπορεί να γίνει τουριστικός προορισμός, κάτι που για να επιτευχθεί απαιτεί τον συντονισμό όλων των φορέων της πόλης. Η δημιουργία λογοτύπου και brand name αποτελεί μια αρχή, η οποία για να έχει καλύτερο αποτέλεσμα πρέπει να οδηγήσει και στη δημιουργία ενός πολυμεσικού portal για την πόλη, όπως παρουσιάσαμε στα πλαίσια της πρωτοβουλίας ThessalonikiForward », τονίζει ο κ. Σιμόπουλος.