ag4 Σε νέα συγκέντρωση, στις 7 το απόγευμα, καλούν, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα τους, οι “Αγανακτισμένοι στο Λευκό Πύργο”. Μάλιστα, στη σύντομη ανάρτησή τους, επισημαίνουν ότι, κατά την πρωινή επέμβαση στην πλατεία, πετάχτηκαν

στα σκουπίδια κι ό,τι υλικά υπήρχαν στο σταθμό Α Βοηθειών που είχαν στήσει στην πλατεία.
Το κείμενο του καλέσματος έχει ως εξής:


Ο δήμος Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή του εισαγγελέα και της αστυνομίας, σήμερα στις 6:00 τα ξημερώματα ξήλωσε τις σκηνές που είχαν απομείνει και τα πανό των αγανακτισμένων από την πλατεία Λευκού Πύργου, ενώ προχώρησε και σε τέσσερις συλλήψεις. Αυτή τη στιγμή δύο διμοιρίες των ΜΑΤ παραμένουν στην πλατεία, απαγορεύοντας το στήσιμο σκηνών και πανό. Χρησιμοποιώντας πρακτικές που θυμίζουν χούντα, η κυβέρνηση απέδειξε πόσο φοβάται το κίνημα και πόσο επιθυμεί να το καταστείλει με κάθε μέσο. Δεν θα τους περάσει όμως! Καλούμε όλους τους αγανακτισμένους σε συγκέντρωση στην πλατεία Λευκού Πύργου σήμερα Κυριακή στις 7:00μμ. Η μαζικότητα μας θα είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι στην καταστολή τους!”

ag3
Στην ιστοσελίδα τους δημοσίευσαν, επίσης, φωτογραφίες από την επέμβαση των ΜΑΤ και της δημοτικής Αστυνομίας, τις οποίες αναδημοσιεύουμε.