anastasiadis_karagounis_01Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι έτοιμος να επιστρέψει, μετά από 10 χρόνια, στον πάγκο των Πρασίνων, όπου εργάστηκε το 2001. Φυσικά για να επισημοποιηθεί αυτή η συνεργασία, θα πρέπει …

αύριο ο Παναθηναϊκός να αποτύχει να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ…

Το ενδεχόμενο μέσα σε λίγες εβδομάδες οι Πράσινοι, να αποκλειστούν μετά από τα play off του Τσάμπιονς Λιγκ και από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις των διοικούντων.

Πέρα από την μεγάλη οικονομική ζημιά, που θα φέρει ο αποκλεισμός ακόμη και από την δεύτερη σε αξία ευρωπαϊκή διοργάνωση, στην  Παιανία τρέμουν στην ιδέα να μείνει ο σύλλογος εκτός ευρωπαϊκών αγώνων, καθώς το πρεστίζ θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα….

Άλλωστε το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αισιόδοξες προβλέψεις, ενώ το επεισόδιο Σιμάο-Φερέιρα, μάλλον έκανε τον Πορτογάλο τεχνικό να χάσει και τους ελάχιστους εναπομείναντες υποστηρικτές του στην ΠΑΕ.

Είναι επίσης κοινό μυστικό η απεριόριστη εκτίμηση που τρέφει η οικογένεια Βαρδινογιάννη στον Άγγελο Αναστασιάδη, εκτίμηση που απορρέει όχι μόνο από τις ικανότητες του σαν προπονητή, άσχετα αν δεν ολοκλήρωσε στην προηγούμενη θητεία του την σεζόν στον πάγκο των Πρασίνων, αλλά και λόγω του χαρακτήρα του και της φιλοσοφίας του γύρω από το ποδόσφαιρο.

Ο ίδιος δεν θα έλεγε ποτέ όχι στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, ειδικά από την στιγμή που δεν έχει ομάδα και λόγω του ότι στον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, όπου η επιστροφή του εκεί αποτελεί τον διακαή πόθο του εδώ και χρόνια , ο Λάζλο Μπόλονι δείχνει ότι ήρθε για να μείνει!

Όλα αυτά βέβαια θα πάρουν σάρκα και οστά μετά την λήξη του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ και μόνο αν οι Πράσινοι αποκλειστούνε από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Στα συν της ενδεχόμενης επιστροφής του Άγγελου στον Παναθηναϊκό προσθέστε και τις θετικές ψήφους των δύο παλιοσειρών της ομάδας, του Καραγκούνη και του Κατσουράνη που πίνουν νερό στο όνομα του έλληνα τεχνικού!


από το www.difernews.gr