eipidis_mpoutaris_01Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης καλωσορίζει, με γραπτή ανακοίνωσή του, ο διευθυντής του οργανισμού, Δημήτρης Εϊπίδης, ο οποίος εμφανίζεται ικανοποιημένος από …

την επιλογή των προσώπων. Υπενθυμίζεται ότι πρόεδρος του δ.σ. ορίστηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, αντιπρόεδρος ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής και μέλη οι Βικτωρία Γεωργουβέλα, Γιωργανδρέας Ζάννος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Σπύρος Πέγκας και Φίλιος Στάγκος.
“Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι το νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού. Η επιλογή των προσώπων μου εμπνέει εμπιστοσύνη και δημιουργεί προσδοκίες για την περαιτέρω εξέλιξη ενός διεθνώς καταξιωμένου θεσμού, ο οποίος οφείλει όχι μόνο να διατηρήσει, αλλά και να ενδυναμώσει τη θέση του σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργούν τα διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου. Το βάρος της ευθύνης είναι μεγάλο και με ικανοποιεί το γεγονός ότι πλέον θα το μοιράζομαι μαζί τους”, αναφέρει ο διευθυντής του φεστιβάλ. “Τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι συνοδοιπόρος στη συνέχιση του έργου της εξυγίανσης του οργανισμού, τον οποίον παρέλαβα πριν από 14 μήνες με χρέος 6,5 εκατομμύρια ευρώ και σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έχει μειωθεί στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ποσό στο οποίο περιλαμβάνεται και η αναμενόμενη επιχορήγηση του ΥΠΠΟΤ για το 13ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε το Μάρτιο”, προσθέτει και καταλήγει ευχόμενος στους νέους συμβούλους καλή επιτυχία στο έργο τους.


από τη www.makthes.gr