boloni_parousiasi_paok“Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή του Ίβιτς και που μπόρεσε να παίξει μια ώρα, όπως και του Κοντρέρας και περιμένω και τους Λαζάρ - Σαλπιγγίδη. Επίσης περιμένω λίγη βοήθεια από τη διοίκηση”.


Με τα λόγια αυτά, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, μίλησε για τις επιστροφές των τραυματιών, αλλά και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μετά τη νίκη με 3-0 στη ρεβάνς με τη Βαλερένγκα.
Μάλιστα, ο προπονητής του δικεφάλου, δε μάσησε τα λόγια του όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο πώλησης του Βιερίνια:
«Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν φύγει. Θέλουμε να δούμε ένα καλό και βελτιωμε΄νο Βιεϊρίνια και ας τον αγοράσουν μεγάλοι σύλλογοι να πάει στην Εθνική του ομάδα».
Λίγο νωρίτερα, είχε πει για τον Πορτογάλο, χωρίς να ερωτηθεί: «Ο Βιερίνια πρέπει να είναι καλύτερος σε μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, ο Κλάους ήταν καλύτερος ο Ίβιτς δεν ήταν έτοιμος 100%»…
Κι όλα αυτά, ενώ στα αποδυτήρια της Τούμπας βρισκόταν (και μίλούσαν στους παίκτες) οι Ζαγοράκης – Σαχπατζίδης.
Ακόμη και για τον επενδυτή μίλησε ο Μπόλονι: Αν έρθει νέος άνθρωπος με ενθουσιασμό και ιδέες, μπορεί να δώσει ενέργεια και δύναμη στην ομάδα», είπε.
Όσο για το παιχνίδι, δήλωσε πως «είμαστε χαρούμενοι που  κερδίσαμε και περάσαμε στον άλλο γύρο. Πολλά καλά απόψε. Για το παιχνίδι, όταν κερδίζεις με 3-0  φαίνεται εύκολη δουλειά, όμως η αντίπαλος ήρθε με δυο επιθετικούς για να σκοράρει… Ψυχολογικά ήμασταν πιο δυνατοί μετά το πρώτο γκολ και έπεσε το κίνητρό τους. Το συνολικό 5-0 με κάνει χαρούμενο».
Νωρίτερα, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, είχε ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την παρουσία τους.