astinomikos1Η εξαντλητική δίαιτα την οποία είχε ξεκινήσει τον τελευταίο καιρό, ήταν αυτή που έστειλε στον θάνατο την 24χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή στην τουαλέτα του σπιτιού της στην …

Καβάλα το προηγούμενο Σάββατο. Η νεκροτομή στην οποία υποβλήθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας, αποκάλυψε ότι καρδιά της δεν άντεξε στην σκληρή προσπάθεια που κατέβαλε για να αδυνατίσει!

Οι συγγενείς της 24χρονης, που καταγόταν από τη Νέα Ιωνία Μαγνησίας και σπούδαζε στο ΤΕΙ Καβάλας, αποκάλυψαν στους αστυνομικούς ότι η νεαρή γυναίκα έκανε μεγάλες προσπάθειες να αδυνατίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς ήταν παχύσαρκη και είχε καταφέρει να χάσει περισσότερα από 40 κιλά! Όμως, η διαίτα που ακολουθούσε της είχε προκαλέσει πρόβλημα αναιμίας.
Η νεκροτομή έδειξε ότι η 24χρονη υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου και έχασε τις αισθήσεις της, την στιγμή που είχε πάει στο μπάνιο του σπιτιού για να ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό της… Όμως, ήταν ολομόναχη και κανείς δεν βρέθηκε να την βοηθήσει με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει.



Πηγή: www.protothema.gr