iroini_patra_rizi_zaxari_20110828_01Έκρυψαν πάνω από μισό κιλό ηρωίνης σε συσκευασίες με… ρύζι και ζάχαρη, δυο Αφγανοί έμποροι ναρκωτικών, οι οποίοι συνελήφθησαν, χθες (28-8-2011) το πρωί, στο Αίγιο.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είναι 28 και 19 ετών αντίστοιχα και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη).

Οι δυο Αφγανοί εντοπίστηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων σε αυτοκίνητα. Ο 18χρονος ήταν οδηγός κι ο 28χρονος συνοδηγός. Στον έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά (600) γραμμάρια ηρωίνης.

Οι δράστες είχαν κρύψει τις νάιλον συσκευασίες μέσα σε σακούλες, που περιείχαν ρύζι καθώς και σε σφραγισμένα πακέτα ζάχαρης, ώστε να είναι πολύ δύσκολος ο εντοπισμός τους.

Το όχημα με το οποίο οι δράστες μετέφεραν τις ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκε, ενώ παράλληλα κατασχέθηκαν δυο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στη κατοχή τους ως μέσα συνεννόησης για το εμπόριο των ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.