Nicolas_wallΓενικά αίθριος καιρός αναμένεται, από τους μετεωρολόγους, για σήμερα Κυριακή 7 Αυγούστου 2011, για την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Δεν αποκλείεται, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα …

ορεινά να αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Για την υπόλοιπη Ελλάδα:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα στα ορεινά της Μακεδονίας για πρόσκαιρους όμβρους. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 16 έως 35 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. ΟΙ άνεμοι: δυτικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος. ΟΙ  άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 30 βαθμούς Κελσίου και στην νότια Κρήτη έως 35.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. ΟΙ άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Οι  άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.


πηγή: ΕΜΥ