pornography_450xΠεδίο δράσης στο Ίντερνετ είχε βρει ομοφυλόφιλος παιδεραστής, ετών 55. Έκανε “φίλους” του ανήλικα αγόρια και τους έκανε προτάσεις να βρεθούν και να ικανοποιήσει τις ανώμαλες σεξουαλικές του ορέξεις.

 

Ο 55χρονος συνταξιούχος κατηγορείται Για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων αγοριών μέσω διαδικτύου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από την Aσφάλεια Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, μετά από καταγγελία πατέρα ότι ο 16χρονος γιος του είχε δεχτεί ασελγείς προτάσεις από κάποιον χρήστη ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος ταυτοποίησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 55χρονου και τον εντόπισαν σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον τελευταίο χρόνο έκανε ασελγείς προτάσεις σε περισσότερα από 12 αγόρια, μέσω της ιστοσελίδας.

Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία, ενώ από την Aσφάλεια Θεσσαλονίκης συνεχίζονται οι έρευνες, καθώς πιστεύεται ότι διαδικτυακοί “φίλοι” του εν λόγω κυρίου κάνουν την… ίδια δουλειά.

Κ.