paidofilia_01Έκπληκτος ο 45χρονος, από την Αθήνα, είδε σε γνωστή ιστοσελίδα με ακατάλληλο περιεχόμενο, ημίγυμνες φωτογραφίες της ανήλικης (16χρονης) κόρης του, με το πλήρες ονοματεπώνυμό της! Απευθύνθηκε στην αστυνομία και αποκαλύφθηκε τι είχε συμβεί:

 

Μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, η 16χρονη είχε γνωρίσει 17χρονο από τον Άγιο Στέφανο Αττικής. Αφού την κολάκεψε για την εμφάνισή της, της έκλεισε ραντεβού, σε ξενοδοχείο, μαζί με αλλοδαπή φωτογράφο κι εκεί την φωτογράφισαν σε ημίγυμνες στάσεις. Στη συνέχεια ανάρτησαν τις φωτογραφίες σε διάφορες ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν παιδόφιλοι.

Από την αστυνομική ηλεκτρονική έρευνα που ακολούθησε, καθώς και την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών που προκλήθηκε από σχετική εισαγγελική παραγγελία, εντοπίσθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του 37χρονου ημεδαπού.

Στην έρευνα που διενεργήθηκε, στο σπίτι του στον Άγιο Στέφανο Αττικής, από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 σκληροί δίσκοι Η/Υ και ένας φορητός Η/Υ, στους οποίους υπήρχαν αρχεία εικόνας από ημίγυμνες ή άσεμνες φωτογραφήσεις της ανήλικης.

Ο συλληφθείς 37χρονος, οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Αθηνών. Η αλλοδαπή φωτογράφος συνεργός του αναζητείται.

Κ.