floridis_saxpatzidis_mikono1Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε πριν από λίγο, ότι σήμερα Δευτέρα 8/8 μπήκαν στο λογαριασμό της τα 500 χιλιάδες ευρώ που είχε υποσχεθεί ο Φλωρίδης στη συνάντηση της Πέμπτης 4/8, όχι όμως και τα 250 χιλιάρικα του Σαχπατζίδη.


Η ΠΑΕ υπογραμμίζει πως τα χρήματα αυτά είναι διαθέσιμα από αύριο για χρηση από αυτήν, τονίζει ότι καταθέτης είναι Φλωρίδης, επίσης όμως, ενημερώνει ότι δεν έχει λάβει γνώση ότι ο ομογενής επιχειρηματίας, είναι μέτοχος της ΠΑΕ, κάτι που διαβεβαίωσε ο Σαχπατζίδης πως έχει κάνει με σχετική μεταβίβαση μετοχών. Επομένως, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα χρήματα.
Τα πράγματα φαίνεται πως είναι λίγο θολά, όχι όμως μόνο όσον αφορά τα ανωτέρω, αφού σύμφωνα με το δικηγόρο του Φλωρίδη, κ. Παπαγιάννη, ο ΑΣ ΠΑΟΚ πρέπει να ορίσει πλέον το Φλωρίδη ως διοίκηση πρωτοδικείου.
Όμως, όπως δήλωσε στον "Μπαλαδόρο" πριν από λίγο ο Θανάσης Κατσαρής, αυτό δεν μπορεί να γινει διότι η συμφωνία είναι να μπουν πρώτα και τα έξι εκατομμύρια, αλλά και παράλληλα, ο Φλωρίδης να φέρει τα έγγραφα εκείνα που ζητάει η Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού...


Το κείμενο είναι από τον www.baladoros.com

Η φωτογραφία (από τη Μύκονο) των Φλωρίδη – Σαχπατζίδη είναι από το metrosport