vierinia_01Σούπερ πρόκριση για ΠΑΟΚ τον τελευταίο γύρο του Γιουρόπα Λγικ πριν τους ομίλους, με 5-0 συνολικά γκολ σε δυο παιχνίδια, τρία από τα οποία των Φωτάκη (58΄), Αθανασιάδη (49΄) και  Βιεϊρίνια (44΄), απόψε.


Καταχειροκροτούμενος μέσα στην κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έδειξε σοβαρό πρόσωπο, ένα από τα καλά, παλιά του αγωνιστικά πρόσωπα, κέρδισε άνετα, εύκολα και δίκαια τη Βολερένγκα με 3-0 και απλά, περιμένει να μάθει την αντίπαλό του, στην αυριανή κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν 3Χ3 λόγους να είναι ευχαριστημένοι. Πρώτα – πρώτα είδαν τρία πολύ όμορφα γκολ:

Στο 44 από τον Βιερίνια

Στο 48 από τον Αθανασιάδη

Και στο 58 από τον Φωτάκη:

Οι άλλοι τρεις λόγοι:
Ο ΠΑΟΚ έχει

  1. Προπονητή
  2. Καλούς παίκτες
  3. Γήπεδο χαλί…


Για άλλη μία φορά η ομάδα ήταν σοβαρή και έδειξε να δουλεύει αυτοματισμούς έξυπνους και γρήγορους. Δεν τα περίμενε όλα από τον Βιερίνια, αλλά έδειξαν την ποιότητά τους κι άλλοι, όπως ο Φωτάκης, ο Ρομπέρ, ο Αθανασιάδης, ο Γεωργιάδης (μαζί με τους Γκαρσία, Κοντρέρας, Λίνο, κάνουν έναν κορμό που συμπληρώνεται τέλεια από τους υπόλοιπους). Όσο για τον αγωνιστικό χώρο, η Τούμπα δεν είχε δει ποτέ στο παρελθόν τέτοιο χλοοτάπητα. Ελπίζω να αντέξει –κι αυτό σας το λέει κάποιος που είδε, για πρώτη φορά, το χόρτο της Τούμπας, στο ματς ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με διαιτητή το Λίτσα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Αρίας, Γκαρσία(79 Κοντρέρας), Ίβιτς(60 Γεωργιάδης), Φωτάκης, Βιεϊρίνια(68 Ρομπέρ), Αθανασιάδης

ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ (Άντρεσεν): Χίρσφελντ, Ντος Σάντος, Μούρι, Στράντμπεργκ, Νόρντβικ (46' Λι), Σινγκ, Ζάιτς (73' Νίλσεν), Φελά, Ογκούντε (60' Χέσταντ), Μπέρε, Κονέ

Γκολ: 44' Βιεϊρίνια, 49' Αθανασιάδης, 58' Φωτάκης

Κίτρινες κάρτες: Φελά

Διαιτητής: Κρίστο Τόχβερ (Εσθονία)

Βοηθοί: Ντμίτρι Βινογκράντοβ, Νέμε Νέμλαϊντ