geniki_sinelefsi_paok_01Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά ποσό 20,2 εκ. ευρώ αποφάσισε σήμερα η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η διαδικασία της συνέλευσης ήταν σύντομη και σ' αυτήν παρέστησαν …

κάτοχοι ή πληρεξούσιοι εκπρόσωποι 14.809.311 μετοχών, ήτοι ποσοστό 67,20% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Ουσιαστικά η διαδικασία έγινε για να “μπουν” στον ΠΑΟΚ οι Φλωρίδης-Σαχπατζίδης και να αγοράσουν το βασικό πακέτο των μετοχών, μέσω της διαδικασίας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.

Γενικά δεν είχε πολύ κόσμο στην αίθουσα και οι περισσότεροι ήθελαν να μάθουν για όσα μεταδόθηκαν σχετικά με την Επιτροπή Αδειοδότησης. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ενημέρωσαν ότι, ως εκείνη τη στιγμή (απόγευμα Δευτέρας) δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση και περιμένουν την αυριανή (Τρίτη) συνεδρίαση της επιτροπής για να δουν αν, όντως, υπάρχει θέμα. Επέμεναν, πάντως, ότι ο ΠΑΟΚ τα ΄χει όλα, καλά καμωμένα, στο θέμα του φακέλου.

Ένα άλλο θέμα που συζητήθηκε, με παρέμβαση ενός μετόχου, ήταν αυτό των τμημάτων υποδομής. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ υπενθύμισαν ότι, ήδη, επιστρέφουν στην ομάδα, νεαροί παίκτες που είχαν δοθεί ως δανεικοί, ενώ από τα τμήματα υποδομής έχει ανέβει και ο Αθανασιάδης, η αξία του οποίου, για τον ΠΑΟΚ, είναι, πλέον, πάρα πολύ μεγάλη.