gioulekas_ekloges_20101114_01“Μπορεί ακόμη να είναι νωρίς, αλλά θα είμαι υποψήφιος το 2014. Το ξεκαθαρίζω: Δε βαριέμαι, αλλά αγωνίζομαι για την πόλη. Μαζί με πολλούς ανθρώπους, από πολλές παρατάξεις και από πολλούς χώρους”.

 

Αυτό δηλώνει, σε συνέντευξή του, στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης “Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη”, Κώστας Γκιουλέκας.

Τη δήλωση κάνει ο κ. Γκιουλέκας με αφορμή όσα είχε πει σε συνέντευξή του, στην ίδια εφημερίδα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. “Δεν έχω τίποτα προσωπικά με τον Γιάννη Μπουτάρη, αλλά διάβασα στην εφημερίδα σας το δήμαρχο Θεσσαλονίκης να δηλώνει ότι δεν ξέρει τι θα κάνει το 2014, εάν θα είναι, δηλαδή, και πάλι υποψήφιος. Αν δε βαριέται, μπορεί και να είναι. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο σοβαρή η υπόθεση της διοίκησης του δήμου της Θεσσαλονίκης από το πόσο βαριεστημένος αισθάνεται κάποιος ή όχι για να ασχοληθεί μαζί της. Αυτό είναι κάτι που προσβάλλει τους Θεσσαλονικείς”, τονίζει ο κ. Γκιουλέκας.

Όταν του επισημαίνεται ότι υπάρχει περίπτωση η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει τις επόμενες εκλογές, ή να τις χάσει και να υπάρξουν αλλαγές στην ηγεσία, ο κ. Γκιουλέκας απαντά: “Συνεχίζω σήμερα ως βουλευτής να είμαι στο δήμο. Υπηρετώ την πόλη από δύο μετερίζια, αγωνίζομαι για τα ζητήματά της και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Δεν πρόκειται να εγκαταλείψω το δήμο. Πρώτον, διότι δεν κατέβηκα ευκαιριακά για να ασχοληθώ προσωρινά με τα δημοτικά πράγματα, αλλά γιατί πίστευα ότι μαζί με μια ομάδα ανθρώπων μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη Θεσσαλονίκη. Και δεύτερον, γιατί πιστεύω ότι η διοίκηση του δήμου είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Θέλει αγάπη, θέλει όρεξη, θέλει δουλειά, θέλει όραμα, θέλει δυναμισμό”.