paok_lviv_balafas_1_1_20110825_01Παρά το ότι ο ΠΑΟΚ είχε να αντιμετωπίσει μια απίστευτα εχθρική διαιτησία, που έπαιζε 80-20 την έδρα, χάρη σε ένα γκολ του Μπαλάφα, πέρασε από το Λβιλ και βλέπει, πλέον, ομίλους στο Europaleague.

Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός. Δεν μπορούσε να βγει στην επίθεση και λόγω του ότι υπήρχε μόνον ένας επιθετικός μπροστά (ο Αθανασιάδης) και λόγω του ότι κάποιες προσπάθειες επίθεσης κόβονταν με φάουλ που δε δίνονταν. Ενδεικτικό της κακής διαιτησίας είναι ότι ο Δικέφαλος έκλεισε το ημίχρονο με τους τρεις επιθετικούς του να έχουν από μία κίτρινη κάρτα (Μπαλάφας, Μαλεζάς και Έτο)!

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε, προσπάθησε να βγάλει αντεπιθέσεις και, αν δεν υπήρχε ένας ανεκδιήγητος επόπτης να κόβει κάθε επίθεση ως οφσάιντ, θα μπορούσε να είχε σκοράρει και πιο νωρίς. Παρόλα αυτά, έδειξε στόφα μεγάλης ομάδας, όπως είναι και χάρη στο Μπαλάφα ισοφάρισε το –συζητήσιμο- γκολ-πέναλτι των Ουκρανών και πήρε την πρόκριση.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο εύκολο, αν ο Γεωργιάδης πλάσαρε σωστά σε τετ-α-τετ κι ενώ το σκορ δεν είχε ανοίξει ακόμη.

Οι συνθέσεις:

Καρπάτι: Μπογκαντίνοφ, Οσίπκο, Μπάλαζιτς, Γκόμεζ, Φεντέτσκι, Τκάτσουκ, Χουντόβιακ, Χολόντιουκ (34΄ Κραφτσένκο), Λούκας, Κριστόμπαλ (74\' Πατσέκο), Μπατίστα (67\' Κοπόλοβετς).
ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Ετό, Λίνο, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Αρίας, Λαζάρ (87\' Τσουκαλάς), Φωτάκης, Βιεϊρίνια (82΄Σαλπιγγίδης), Γεωργιάδης και Αθανασιάδης (90΄Ρομπέρ).