giannena_aris_toxa_0_0_20110827_01Μέτριο θέαμα προσέφεραν Γιάννενα και Άρης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τουλάχιστον η ομάδα της Θεσσαλονίκης, έχει να επιδείξει πολύ καλό εαυτό στα πρώτα 12 λεπτά του αγώνα και δυο δοκάρια στην ίδια φάση(στο 37΄01΄΄ το πρώτο και στο 37’04΄΄ το δεύτερο)!

 

Ο Άρης διαμαρτύρεται για μια φάση μόλις στο 4, όταν ο Κώτσιος έδειξε να ανατρέπει τον Νέτο. Η κάμερα του συνδρομητικού δε βοήθησε. Αν έδειχναν τη φάση από την κάμερα πίσω από την απέναντι εστία, ίσως βγάζαμε κάποιο συμπέρασμα.

Όμως, ειδικά από τη φάση των δοκαριών και μετά, οι “κίτρινοι” έπαιζαν λες και είχαν να αντιμετωπίσουν ένα φιλικό παιχνίδι, που δεν είχε σημασία το αποτέλεσμα. Οι αυτοματισμοί εξαφανίστηκαν, τα λάθη στην άμυνα ήταν στην πρώτη γραμμή και οι… γραμμές της ομάδας είχαν χαθεί.

Από την άλλη πλευρά, τα Γιάννενα, δεν έδειξαν τίποτα το ιδιαίτερο. Ουσιαστικά, δεν έκαναν ευκαιρία. Είχαν μια φλύαρη υπεροχή κι από φάσεις ένα σουτ του Μπακαγιόκο από 25 μέτρα, που απέκρουσε δύσκολα ο Σηφάκης κι απομάκρυνε σε πλάγιο ο Φατί.

Εν κατακλείδι, για να δεις αυτό το παιχνίδι, αν δεν ήσουν οπαδός της μιας από τις δυο ομάδες, έπρεπε να ήσουν δεμένος σε καρέκλα, με σελοτέιπ στα ματοτσίνορα..

Ο Σάκης Τσιώλης, πάντως, διαπίστωσε ότι ήταν “ένα παιχνίδι που δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες στο α μέρος. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ, στη φάση με τα δυο δοκάρια. Δεν έγινε αυτό. Έτσι, στη συνέχεια δυσκολευτήκαμε… Το σημαντικό είναι ότι δε δημιουργήθηκαν δυσάρεστες καταστάσεις στην εστία μας. Προχωράμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με δύσκολο αντίπαλο, παθιασμένο”.

Για άλλη μία φορά, ο προπονητής του Άρη ζήτησε, με τον τρόπο του, λύσεις στην επίθεση: “Κύριο πρόβλημά μας είναι ότι δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, αλλά το τελείωμα των φάσεων είναι ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες”, δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι που μετέδιδε το παιχνίδι, με το σφύριγμα της λήξης.

Σε… περσινά επίπεδα η διαιτησία του Τριτσώνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων.
ΠΑΣ: Φεγκρούς, Πάντος, Μπουζίντ, Κώτσιος, Βάντερσον, Πατσατζόγλου, Κεϊτά (86΄ Τζιμόπουλος), Λίλα, Ντε Βισέντι (80΄Ζαϊρί), Μπακαγιόκο, Τζάνης (66\'  Γεωργίου).
Άρης: Σηφάκης, Βανγκέλι, Ντίκο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Φατί, Τόχα (60΄Αγγελούδης), Καπετάνος, Καστίγιο (88΄Παπαστεριανός), Νέτο, Σολτάνι