Αναγεννημένος ο ΠΑΟΚ στο β μέρος του φιλικού. Σαφώς καλύτερος, με τη βασική ομάδα, κυριάρχησε στο γήπεδο, σε όλες τις γραμμές, μείωσε σε 2-3 (που ήταν και το τελικό σκορ και θα μπορούσε, τουλάχιστον, να είχε ισοφαρίσει, αφού χάθηκαν καλές ευκαιρίες από τους Σαλπιγγίδη, Βιερίνια, Φωτάκη και Αθανασιάδη.

 

Καλό βρήκε το ρυθμό του παιχνιδιού ο Μπόλονι. “Αυτό μας βοηθάει στην προετοιμασία μας”, είπε. Όσο για τον Βιερίνια, που έπαιξε περισσότερο στα χαφ, απέφυγε να μιλήσει για θέματα τακτικής. Παραδέχτηκε, πάντως, ότι ψάχνει τρόπους να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα τους Βιερίνια και Ρομπέρ.

90’ Λήξη του αγώνα

88’ ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ. Εκπληκτικό γκολ του Φωτάκη. Αρίας και Λίνο συνδυάστηκαν ωραία από αριστερά, ο Βραζιλιάνος βρήκε τον Αρίας στη μεγάλη περιοχή, αυτός γύρισε στον Φωτάκη, που από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής έπιασε ωραίο γυριστό σουτ στην δεξιά κάτω γωνία της Ολλανδικής εστίας.

77’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αθανασιάδη. Οι παίκτες της Γκρόνιγκεν έκοψαν την πάσα προς το νεαρό που βρισκόταν σε απόσταση ενάμισι μέτρου από τη γραμμή τέρματος.

75’ Σουτ του Βιερίνια σύριζα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Φαν Λου

74’ Σουτ του Φωτάκη αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ ο Ολλανδός πορτιέρο.

72’ Ο Σαλπιγγίδης χάνει την ευκαιρία του αγώνα. Έφυγε από το κέντρο, πλάσαρε, αλλά πρόλαβε να κόψει πάνω στη γραμμή ο  Βάκμαν

62' ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ με τον Αναστασιάδη. Συρτή σέντρα του Λίνο από αριστερά, ο νεαρός επιθετικός μπαίνει από το σημείο του πέναλτι, πλασάρει και 1-3

58' Οι δύο προπονητές κάνουν μαζεμένες τις αλλαγές στον αγώνα. Ο Λάζλο Μπόλονι διατηρεί μόνο τον Γιακουμή μέσα και αλλάξει την υπόλοιπη ομάδα.

46’ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Γιακουμής στη θέση του Κρέσιτς.

46’ Σέντρα στο β μέρος στο φιλικό

Δε δείχνει σπουδαία πράγματα στο φιλικό με την Γκρόνιγκεν ο ΠΑΟΚ, ούτε ως ομάδα, ούτε ως μονάδες. Αιφνιδιάστηκε, βέβαια, από ένα χαζό πέναλτι του Κρέσιτς και βρέθηκε, πολύ νωρίς, να χάνει με 0-1. Όμως η άμυνά του μπάζει νερά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Αποστολόπουλου… >>>

Ο νεαρός ξεχώρισε στο πρώτο μέρος σαν τη μύγα μεσ’ στο γάλα… Όχι μόνον αμυντικά, αλλά και… επιθετικά, αφού από τα δύο (όλα κι όλα) σουτ του Δικεφάλου, το ένα ήταν δικό του.

Σίγουρα ο Μπόλονι δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, άσχετα αν οι περισσότεροι είναι αναπληρωματικοί.

45+ Ημίχρονο στο φιλικό

44’ Σουτ από τον Άντερσον έξω από τη μεγάλη περιοχή, εντυπωσιακή απόκρουση του Κρέσιτς, που κρατάει το …0-3

40’ Μακρινό σουτ του Παπάζογλου, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο τερματοφύλακας των Ολλανδών.

34’ ΓΚΟΛ για την Γκρόνιγκεν. Αυτήν τη φορά η ευθύνη είναι της άμυνας. Τεράστιο το κενό στο ύψος του πέναλτι κι ο Βακούνα με εύκολο πλασέ κάνει το 0-3. Ο ΠΑΟΚ απειλείται με διασυρμό, έστω και φιλικό.

29’ Σουτ του Αποστολόπουλου έξω από τη μεγάλη περιοχή μπλοκάρει ο Φαν Λου.

27’ Αλλαγή τερματοφύλακα σκέφτεται ο Μπόλονι.

25’ ΓΚΟΛ για την Γκρόνιγκεν. Σουτ του Άντερσον, δε συγκρατεί την μπάλα ο Κρέσιτς κι ο Μάταβτς κάνει το 0-2

19’ Ο ΠΑΟΚ, μετά την αρχική ψυχρολουσία δείχνει να συνέρχεται κι έχει ισορροπήσει το παιχνίδι. Προσπαθεί να οργανωθεί από θέσεις διαγώνιες προς την περιοχή.

14’ Κόρνερ για την Γκρόνιγκεν, έδιωξε με κεφαλιά ο Τσιρίλο. Κανένας κίνδυνος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

11’ Πλασέ από τον Μωυσιάδη, από το ύψος της γωνίας της μικρής περιοχής, αποκρούει με το πίδι ο Φαν Λου.

8’ Ο Μωυσιάδης τριπλάρει τον τερματοφύλακα της Γκρόνιγκεν αλλά παραπατάει και πέφτει κάτω δυο μέτρα από τη γραμμή τέρματος.

5’ ΓΚΟΛ για την Γκρόνιγκεν από πέναλτι του Μάταβτς 0-1

4’ Πέναλτι του Κρέσιτς στον Μπακούνα. Ο παίκτης της Γκρόνιγκεν πρόλαβε να “τσιμπήσει” την μπάλα.

1’ Σέντρα στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ολλανδική Γκρόνιγκεν.

Οι συνθέσεις:



Γκρόνιγκεν: Φαν Λου, Βάκμαν, Γιόχανσον, Μπακούνα, Σπαρβ, Τάντιτς, Μάταβτς, Κάπελχοφ, Αντερσον, Φαν Ντάικ, Ιαριέι

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς(46 Γιακουμής), Σνάουτσνερ, Κουράκης, Τσιρίλο, Σακελλαρίου, Ιντζίδης, Τσουκαλάς, Αποστολόπουλος, Γεωργίου, Μωϋσιάδης, Παπάζογλου