Στον "Sport 103" μίλησε, το πρωί, ο δικηγόρος του Βασίλη Φλωρίδη, Δημήτρης Παπαγιάννης. Μίλησε για το θέμα της σύλληψης του κ. Φλωρίδη κι όπως είπε, έχει να κάνει με την εις βάρος του απόφαση ενός δικαστηρίου που έχει να κάνει με το διαζύγιο που είχε πάρει από την πρώην σύζυγό του. Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις του ...κ. Φλωρίδη, είπε πως είναι έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα σε ότι έχει να κάνει με την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
"Η σύλληψη του(σ.σ. κ. Φλωρίδη) δεν έχει να κάνει με όσα διαδίδονται κακοβούλος από κάποιους ανθρώπους, αλλά με το διαζύγιο με την πρώην γυναίκα του. Επειδή δε ζούσε στην Ελλάδα δε γνώριζε για τις αποφάσεις. Ο κ. Φλωρίδης πλήρωσε την εγγυητική και έχει κλείσει το νομικό κεφάλαιο το μόνο που απομένει είναι κάποια διαδικαστικά για να αποφυλακιστεί", είπε ο κ. Παπαγιάννης. 
Μάλιστα άφησε αιχμές για το ποιος ειδοποίησε την αστυνομία: "Η σύλληψη του έγινε καθαρά για την αντιπαλότητα του με την πρώην γυναίκα του, ενώ αν γνώριζε για αυτές τις αποφάσεις θα τις είχε εξαγοράσει. Το πρόβλημα είναι ποιος ενημέρωσε την Αστυνομία για την απόφαση που εκκρεμούσε εις βάρος του για το διαζύγιο με την πρώην γυναίκα του. Οι αποφάσεις δεν είχαν κοινοποιηθεί στην Αττική που έχει δηλωμένη κατοικία ο κ. Φλωρίδης, αλλά ούτε και οι δικηγόροι του γνώριζαν κάτι".
Για το τι σκέφτεται, πλέον, να κάνει στον ΠΑΟΚ, ο δικηγόρος του κ. Φλωρίδη, είπε: "Έχω και δήλωση του στην οποία αναφέρει ότι είναι έτοιμος να συνεχίσει στις επόμενες κινήσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ".