Νέο υπεύθυνο πόλης απέκτησε η ΔΑΠ μετά τις εκλογές της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2011, για την ανάδειξη της Γραμματείας Πόλης: Υπεύθυνος αναδείχτηκε ο Θεοδόσης Νταιρούσης, από τη Φιλοσοφική Σχολή. Στη νέα γραμματεία πόλης -εκτός του κ. Νταϊρούση, εκλέχθηκαν οι ...>>>ΒασίληςΑϊβατζίδης, Β. Βαρελάς, Β. Κώτιος, Νίκος Νίκας, Ανέστης Φίσκας, Β. Γεωργίάδης, Ιπποκράτης Ιντζίδης, Βέρα Παπαδοπούλου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και Τριαντάφυλλος Καμψιάδης.
"Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη και ταραγμένη περίοδο για το χώρο της Παιδείας, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να ελέγξει τα Πανεπιστήμια και η Ανώτατη Εκπαίδευση δέχεται το ένα πλήγμα μετά το άλλο. Ως εκ τούτου, όλοι οι φοιτητές, έχουμε την υποχρέωση να απαντήσουμε δυναμικά και αποφασιστικά σε αυτές τις προκλήσεις. Η αποχή και η αδιαφορία το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να ρίχνουν νερό στο μύλο της κυβερνητικής πολιτικής που απαξιώνει τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και συνολικότερα την Παιδεία", τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η νέα γραμματεία πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διαβεβαιώνει ότι "θα συνεχίσει να δίνει μάχες για δωρεάν δημόσια παιδεία, μακριά από μικροπολιτικά παιχνίδια και επικοινωνιακά τεχνάσματα, με αποκλειστικό γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες των φοιτητών".
Προσθέτει, ακόμη, στην ανακοίνωση ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και καιρό και "παρά τα εμπόδια και τις δυσκολίες" θα φθάσει ως το τέλος.