narkotika_20110605_01Στο φωταγωγό έκρυβαν το χασίς τρεις αλλοδαποί έμποροι ναρκωτικών! Κι όταν ήθελαν να πουλήσουν μια μικρή δόση σε “πελάτη” τους, έκρυβαν τα λίγα γραμμάρια σε… σπιρτόκουτα! …>>>

 

Οι δύο από τους τρεις της σπείρας,  ηλικίας 23 και 25 ετών, συνελήφθησαν χθες (Τρίτη 5 Ιουλίου 2011) το απόγευμα, στην περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης, ύστερα από πολλές μέρες παρακολούθησης και έφοδο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο τρίτος αναζητείται.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμά τους, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες είχαν αποκρύψει  στον φωταγωγό του μπάνιου τέσσερα δέματα και 16 σπιρτόκουτα, τα οποία περιείχαν συνολικά, 228,7 γραμ. κάνναβης.

Επίσης, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 κινητά τηλέφωνα, μέσω των οποίων ρύθμιζαν τις λεπτομέρειες των παράνομων συναλλαγών τους, καθώς και το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.

Σημειώνεται ότι λίγα λεπτά πριν τη σύλληψή τους, ο 23χρονος πούλησε σε ανήλικο ημεδαπό, σπιρτόκουτο με κάνναβη, βάρους 5,5 γραμ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου αλλοδαπού εμπόρου ναρκωτικών.