Για σήμερα Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011 είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


- Επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στην Aρτα όπου και θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με εκπροσώπους τοπικών φορέων.

- Αποφάσεις της αρμόδιας διυπουργικής επιτροπής για συγχωνεύσεις ή οριστικό λουκέτο σε ΔΕΚΟ και φορείς του δημοσίου.

- 10.00 Συνάντηση του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση με το προεδρείο του δ.σ. του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ).

- 11.00 Συνάντηση του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί και Αγοραίων (Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α.).

- 12.00 Συνάντηση του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδας (ΟΣΜΕ) και το σωματείο των οδηγών ταξί.

- 16.00 Ο τελικός του παγκόσμιου πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης γυναικών στη Σαγκάη. Τον τίτλο της πρωταθλήτριας κόσμου διεκδικεί η Εθνική Υδατοσφαίρισης γυναικών Ελλάδας κόντρα στη διοργανώτρια Κίνα.

- 20.00 Αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου που θα τοποθετηθεί στον προαύλιο χώρο του «Διεθνούς Ιδρύματος Μνημείου Μεγάλου Αλεξάνδρου» στον κόμβο Δίου – Λιτόχωρου, στην Πιερία.