nbc_01Γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής «Mansions and Millionaires», που παρουσιάζει ο γνωστός ηθοποιός Μάικλ Κορμπετ (έπαιζε στα "Ατίθασα Νιάτα"), στο αμερικανικό εθνικό δίκτυο των ΗΠΑ, NBC, έγιναν στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική! >>>

 

Η εκπομπή παρουσιάζει ξενοδοχεία και καταλύματα για… ακριβά γούστα και επταμελές συνεργείο της εκπομπής βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στη Μακεδονία για να ετοιμάσει ειδικό αφιέρωμα.

Το πρόγραμμα, που επικεντρώνεται σε πολυτελή ξενοδοχεία, υψηλής ποιότητος εστιατόρια, πολιτιστικούς και φυσικούς θησαυρούς, παρακολουθούν 2.400.000 θεατές και είναι παραγωγή της Warner Bros.

Στο αφιέρωμα μιλούν γνωστοί ομογενείς σταρ(Τζέινιφερ Ανιστον, Ζακ Γαλιφιανάκης και Νία Βαρντάλος). Γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε πολυτελή τουριστικά συγκροτήματα της Χαλκιδικής, στο ιστορικό κέντρο και τα κάστρα της Θεσσαλονίκης και στο μουσείο Βασιλικών Τάφων της Βεργίνας.

Η εκπομπή θα προβάλει επίσης αποσπάσματα από τα γυρίσματα της σειράς “True Blood”, στη Σαντορίνη, με τη συμμετοχή του Έλληνα ηθοποιού Theo Alexander (Θοδωρής Ζουμπουλίδης).

Να σημειωθεί ότι για τη Χαλκιδική είναι η δεύτερη φορά που θα πρωταγωνιστήσει σε σειρά της αμερικάνικης τηλεόρασης. Η πρώτη ήταν στο Bridget's Sexiest Beaches, με την Bridget Marquardt που προβάλλεται από κανάλι του Fox TV. Όσο για την Σαντορίνη, αυτή κι αν έχει… πολυπρωταγωνιστήσει σε ανάλογες σειρές. Ειδικά το travel channel την τιμά κάθε χρόνο…