Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται, σήμερα, ο Γιάννης Δημαράς, στο πλαίσιο περιοδείας του, ως προέδρου του κόμματος Άρμα Πολιτών. Αυτήν την ώρα ο κ. Δημαράς βρίσκεται στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και, περίπου μία ώρα αργότερα, θα επισκεφθεί το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο. Ο κ. Δημαράς άρχισε την επίσκεψή του από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου ...συναντήθηκε με τα αδέλφια Ψωμιάδη. Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος του Άρματος Πολιτών, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τον Καλλικράτη τονίζοντας ότι μόνος στόχος ήταν ο έλεγχος των 15 δις του ΕΣΠΑ, η απορρόφηση των οποίων είναι ελάχιστη. 
Αναφερόμενος στον Π. Ψωμιάδη, τόνισε ότι «έχει δώσει μάχες για τον Καλλικράτη, τον γνωρίζω από τη βουλευτική του θητεία, είναι πάντα έντιμος και καθαρός ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τα πράγματα. Χρειάζονται στην Ελλάδα τέτοιες φωνές, ιδιαίτερα σήμερα», τόνισε.
Λίγο νωρίτερα, ο Παν. Ψωμιάδης, στην παρέμβασή του, τόνισε ότι η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση αντιμετωπίζει έναν Γολγοθά: όχι μόνο με την στέρηση οικονομικών πόρων, αλλά και με τη σύγχυση αρμοδιοτήτων, θέμα που δεν απαιτεί χρήματα και θα μπορούσε να λυθεί, όπως είπε. «Στις 10/1/2011 οι 13 Περιφερειάρχες επισκεφθήκαμε τον κ. Ραγκούση και θέσαμε τα προβλήματα αλλά δυστυχώς κανείς δεν γνώριζε τον Καλλικράτη» υπογράμμισε, αποκαλύπτοντας ότι από τα 20 δις ευρώ που διέθετε η πρώην Περιφέρεια, περιήλθαν στη νυν μόλις 20 εκατ. ευρώ!
Από την πλευρά του, ο εκτελών χρέη περιφερειάρχη, Διονύσης Ψωμιάδης, χαρακτήρισε το Γιάννη Δημαρά «δυναμικό πολιτικό που πειθαρχεί μόνο στη συνείδησή του και στο συμφέρον του ελληνικού λαού, όχι στο γκαιμπελικό σύστημα ενημέρωσης των ΜΜΕ. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ, γιατί τόλμησε και πήγε κόντρα στο ρεύμα, απέδειξε ότι διαθέτει πολιτική γενναιότητα και αξιοπρέπεια. Τον ευχαριστώ για τη σημερινή του επίσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, για το ενδιαφέρον του να ενημερωθεί και να συμβάλει στην επίλυση των οξυμμένων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Του εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη, κάθε επιτυχία στην όμορφη πορεία που έχει χαράξει με το ΑΡΜΑ του», υπογράμμισε.
Ο πρόεδρος του Άρματος Πολιτών, θα επισκεφθεί, στη 1 μετά το μεσημέρι, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο, στη συνέχεια θα περιοδεύσει στην αγορά της Θεσσαλονίκης και, στις 7 το βράδυ θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Imperial (Αντιγονιδών 13, Θεσσαλονίκη, τηλ.:2310508.300).