Καλά πέρασε, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που μας έστειλε, το συνεργείο της 4Ε στον Πλάτανο Ημαθίας. Αν και, προχθές βρέθηκε στα σήμαντρα Χαλκιδικής.Εκεί έγιναν τα νέα γυρίσματα της εκπομπής «Στον τόπο που γεννήθηκα…», με το Θανάση Κληματσίδα. Δεν ξέρουμε τι έγινε εκεί, αλλά στον Πλάτανο Ημαθίας οι κάτοικοι έστησαν ολόκληρο γλέντι. >>>
Αυτή την Κυριακή 17 Ιουλίου 2011, στις οθόνες μας θα δούμε το γύρισμα από τον Πλάτανο. Ο Θανάσης και οι συνεργάτες του μας ενημερώνουν: Μέσα στη ζέστη του κατακαλόκαιρου ένα υπέροχο χωριό τρης μακεδονικής γης σας …δροσίζει κάτω από τη «σκιά» του. Πλάτανος Ημαθίας, η ιστορία, τα ήθη, τα έθιμα, οι χοροί , οι άνθρωποι στις οθόνες σας αυτή την Κυριακή στις 12 στην 4Ε . Την ίδια ώρα δορυφορικά σε όλο τον πλανήτη αλλά και μέσω ίνερνετ. 
Η εκπομπή επανέρχεται δυναμικά από τη νέα σεζόν και ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις. 
Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη αλλά και τη στήριξη όλους τους συναδέλφους και μη στους ιστοτόπους και στις ιστοσελίδες που προβάλετε τη δουλειά μας.. Πραγματικά σε καιρούς δύσκολους για όλους μας η βοήθειά σας είναι καταλυτική.