pegas_01Στην εθελοντική προσφορά στον τομέα της υγείας, “ποντάρει” ο δήμος Θεσσαλονίκης. Στην πρώτη συνάντηση εργασίας της Επιτροπής Παιδείας της δημοτικής παράταξης “Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη”, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30/6 , ο αντιδήμαρχος …>>>

Πολιτισμού, Παιδείας και Τουρισμού, Σπύρος Πέγκας ανέπτυξε τους σχεδιασμούς και τις δράσεις της αντιδημαρχίας, που στοχεύουν στο άνοιγμα των δημοτικών οργανισμών και δραστηριοτήτων στην κοινωνία και κάλεσε τους ενεργούς πολίτες να συμβάλουν με εθελοντική προσφορά.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος παιδείας Α. Καρούμπης αναφέρθηκε στους τομείς δράσης της αντιδημαρχίας που διευρύνονται με νέες αρμοδιότητες αλλά και εμπερικλείουν πολλές δυσκολίες, η θετική υπέρβαση των οποίων απαιτεί οργάνωση, προγραμματισμό και συλλογική δράση.

Ο υπεύθυνος παιδείας της Δημοτικής Κίνησης Α. Ελευθεριάδης μίλησε για την προώθηση των προγραμματικών στόχων της «Πρωτοβουλίας» και πρότεινε τρόπους οργάνωσης και επεξεργασίας των ζητημάτων παιδείας/εκπαίδευσης κατά θεματική ενότητα.