Κοντά σε άπορες οικογένεις βρίσκεται η Μητρόπολη Λαγκαδά. Εγκαινίασε χώρο στον οποίο θα ετοιμάζεται και θα διανέμεται συσσίτιο, αλλά και είδη ρουχισμού και υπόδησης. Το οίκημα βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους στον Λαγκαδά και αποτελεί δωρεά του ...
Κωνσταντίνου Σαββάκη στην Μητρόπολη Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης. Το οίκημα ανακαινίστηκε, διαμορφώθηκε κατάλληλα και εξοπλίστηκε με την συμβολή και του Δήμου Λαγκαδά, ώστε να καταστεί λειτουργικό για τις ανάγκες του διακονήματος.
Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαγκαδά, κ. Ιωάννης, παρουσία του δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Αναστασιάδη, του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ, Καράογλου Θεόδωρου, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Λαγκαδά, Μοσχίδη Αθανάσιου και της αντιπροέδρου, Σακαλή Χριστίνας.
Στην ομιλία του ο Μητροπολίτης Λαγκαδά τόνισε την ουσιαστική συμβολή του δήμου Λαγκαδά στην επίτευξη του εγχειρήματος από την εκκλησία , ενώ δήλωσε πως εκκλησία και δήμος μπορούν με παρόμοιες συνεργασίες στο μέλλον να πετύχουν πολλά πράγματα ικανά να ανακουφίσουν τους αναξιοπαθούντες συνδημότες μας.
_____________________________________________________

από το thestival