Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός που υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Φλώρινας όταν συνελήφθη, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.Σε βάρος του διεξάγεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται. >>>
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, ο 33χρονος «κατέβαζε» από το Διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με υλικό παιδικής πορνογραφίας. Μάλιστα, διακινούσε το συγκεκριμένο υλικό σε άλλους χρήστες του Ίντερνετ, μέσω torrents! 
Συνάδελφοί του από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που τον συνέλαβαν, εντόπισαν και κατάσχεσαν στο σπίτι του στη Φλώρινα, τέσσερις σκληρούς δίσκους ηλεκτρονικού υπολογιστή κι έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Εκεί υπήρχαν πάνω από 2.500 αρχεία με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων.
Διαπιστώθηκε, ακόμη, ότι είχε εγκαταστήσει μαϊμού αποκωδικοποιητές, για να βλέπει, χωρίς να πληρώνει, δορυφορικά προγράμματα.
Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων και παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.