Για σήμερα Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011 είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:

- Κατατίθεται στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα, η ψήφιση του οποίου θα έχει πραγματοποιηθεί μέχρι τις 28/8.

- Έναρξη του νέου δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Μύκονος από την Olympic Air.Το δρομολόγιο θα εκτελείται συγκεκριμένα τρεις φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο καλύπτοντας τις απαιτήσεις του επιβατικού κοινού της βόρειας Ελλάδας.

- Απεργία των οδοντιάτρων και συγκέντρωση των προέδρων των οδοντιατρικών συλλόγων όλης της χώρας στην Αθήνα, σύμφωνα με εξαγγελία της Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία (ΕΟΟ) λόγω του ανοίγματος του οδοντιατρικού επαγγέλματος.

- 8.00 Προβλήματα υδροδότησης έως και τις 16.00 στην οδό Καραβαγγέλη στην Καλαμαριά λόγω εργασιών επισκευής στο δίκτυο ύδρευσης της ΕΥΑΘ (Εταιρίας Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης).

- 10.00 Συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής με αντικείμενο συζήτησης την υλοποίηση του κυβερνητικού έργου.

- 12.00 Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με θέμα συζήτησης τις συγχωνεύσεις φορέων και το fast track στην Δικαιοσύνη, ενώ ενδέχεται να συζητηθεί και το θέμα της συγχώνευσης ΕΟΦ και ΕΦΕΤ

- 14.00 Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή.

- 14.00 Συνάντηση του υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου με εκπροσώπους της Διεθνούς Ένωσης Τραπεζών για την επίσημη έναρξη της διαδικασίας ανταλλαγής ομολόγων του ελληνικού Δημοσίου.

- 16:00 Η κηδεία του μεγάλου σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη στον Ιερό Ναό Αγ. Διονυσίου Αρεοπαγίτου. Η ταφή του εκλιπόντος θα τελεστεί δημοσία δαπάνη στον περίβολο του ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης», κατόπιν τελευταίας επιθυμίας του.

- 19.00 Ομιλία του Πρωθυπουργού, κ. Γιώργου Παπανδρέου στην ημερίδα των Ελλήνων πρέσβεων του υπουργείου Εξωτερικών, στο αμφιθέατρο Γ. Κρανιδιώτη, στο χώρο του υπουργείου