epo_sinedriasi_20110711_01

Τι άλλο θα δούμε! Η ΕΠΟ επικύρωσε τη βαθμολογία με τις μισές ομάδες ή να απέχουν, ή να ψηφίζουν κατά, ή λευκό! Στον Ηρακλή εξέδωσαν ανακοίνωση που, με το δίκιο τους, αμφισβητούν τη βαθμολογία και ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Σούπ(α)ερ Λίγκας, είναι αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες! >>>

 

Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε… Ας αρχίσουμε από την “επικύρωση” της βαθμολογίας.

Επτά ομάδες του πρωταθλήματος ψήφισαν υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας, τέσσερις κατά, δύο ψήφισαν λευκό, ενώ από την διαδικασία απείχαν τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η ΑΕΚ. Ελήφθη, δηλαδή, απόφαση… μειοψηφίας!

Ο Δημήτρης Γόντικας σε δηλώσεις του κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΕΠΟ, τόνισε πως η επικύρωση της βαθμολογίας έγινε καθώς υπάρχουν ποινικές ρήτρες που δεσμεύουν μια τέτοια κίνηση να γίνει μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Δήλωσε, μάλίστα, ότι… «στην επίσημη ανακοίνωση θα γίνουν απολύτως δεκτές όσες αποφάσεις διαιτητικών οργάνων ληφθούν»!

Για παράδειγμα, λίγο νωρίτερα το Τακτικό Διαιτητητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ είχε αποφασίσει την επανεξέταση της υπόθεσης του Ηρακλή!

Την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής σε κάθε ένδικο μέσο, ακόμη και στα πολιτικά δικαστήρια, προκειμένου να δικαιωθεί και να αποφύγει τον υποβιβασμό στη Football League, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του Γηραιού, Κώστας Κεφαλάς.

«Θα προσφύγουμε σε κάθε ένδικο μέσο, ακόμη κι αν αυτό είναι η προσφυγή μας στα πολιτικά δικαστήρια», είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, ο οποίος διαφώνησε ανοιχτά με την επικύρωση της βαθμολογίας.

Λίγο αργότερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβγαινε από το γραφείο του εισαγγελέα με άλλη μία δίωξη στην πλάτη του. Με νέα δικογραφία για την υπόθεση των «στημένων» αγώνων, που σχηματίστηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, όπου περιλαμβάνονται νέες πράξεις, νέοι χειραγωγημένοι αγώνες, πρόσωπα που ήδη κατηγορούνται, αλλά και νέα πρόσωπα, ο κ. Μαρινάκης κατηγορείται ως «υποκινητής» αθλητικής βίας! Ο ίδιος έκανε λόγο για “ψευδή, συκοφαντική και κατάπτυστη μεθόδευση”.