GOGAKOS_01Την Τρίτη θα κριθεί τι μέλλει γενέσθαι με τη συνεργασία της οικογένειας Ψωμιάδη με τον Ηρακλή. Το μεσημέρι εκείνης της μέρας, εκπρόσωποι των ΠΑΕ Ηρακλής και Καβάλα, θα παρουσιαστούν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, για να δώσουν διευκρινήσεις για την επικείμενη συνεργασία τους. >>>

 

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, Κωνσταντίνος Γωγάκος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα “Μακεδονία” και στον Δ. Βλάχο, επιμένει πως δε προκύψει το παραμικρό, καθώς δεν έχουμε να κάνουμε με συγχώνευση, ή απορρόφηση, αλλά για αλλαγή έδρας της ΠΑΕ Καβάλα!

Η οικογένεια Ψωμιάδη δεν έχει πάρει, ακόμη, επίσημη θέση.

Όσον αφορά το νομικό αγώνα του Ηρακλή, αυτός συνεχίζεται. Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ τονίζεται: "Η προσπάθειά μας συνεχίζει να κινείται αταλάντευτα και προς την κατεύθυνση της νομικής δικαίωσης της ομάδας μας και αυτή η απόφαση δεν μπαίνει σε καμιά προοπτική διαπραγμάτευσης. Είναι απολύτως άσχετη με την όποια εξέλιξη σε επενδυτικό επίπεδο και αποτελεί ιερό όρκο όλων όσοι ασχολούνται αυτήν την περίοδο με τα διοικητικά του συλλόγου έναντι των χιλιάδων φίλων του Ηρακλή μας”.