Για σήμερα, Τρίτη 26 Ιουλιου 2011, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* Προβλήματα υδροδότησης θα σημειωθούν στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ανθέων –Παπανδρέου- Επταπυργίου, καθώς και σε όλη την περιοχή του Αγίου Παύλου του δήμου Νεάπολης- Συκεών στη Θεσσαλονίκη, λόγω εργασιών της Ε.Υ.Α.Θ.

* Συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια με το Γάλλο ομόλογό του Νικολά Σαρκοζί στο Παρίσι. Στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας που θα πραγματοποιήσει, ο κ. Χριστόφιας θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας, στο οποίο θα παρευρεθούν μέλη της γαλλικής Γερουσίας, περιλαμβανομένου και του προέδρου της Ομάδας Φιλίας Κύπρου-Γαλλίας Μαρκ Μασιόν, καθώς και αξιωματούχοι της γαλλικής κυβέρνησης.

* Λήγει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή προσφορών από τους ενδιαφερόμενους στο πλαίσιο των προκηρύξεων για την πρόσληψη συμβούλων για την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ και των κρατικών λαχείων

* Στις 9.00 π.μ., έναρξη διήμερου ποδηλατικού γύρου στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με τη συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών του δήμου Θεσσαλονίκης οι οποίοι θα σχηματίσουν μια μαραθώνια ποδηλατική φάλαγγα με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη και τελικό προορισμό τον Άρδα του Έβρου για τη διεκδίκηση του τίτλου της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας για το 2014.

* Στις 13.00 Συνάντηση του Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου με τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί στη Βουλή. Θέμα συζήτησης στη συνάντηση των δυο ανδρών θα είναι η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου και η ανάκτηση της αξιοπιστίας του.

* Στις 14.00 Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού με θέματα συζήτησης την περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων και δραστηριοτήτων, ρύθμιση αυθαιρέτων σε συνάρτηση με δημιουργία περιβαλλοντικού ισοζυγίου και άλλες διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, το νέο τρόπο έκδοσης αδειών δόμησης και ελέγχου κατασκευών κι άλλα θέματα.

* Στις 16:00 συγκέντρωση των οδηγών ταξί στα γραφεία του ΣΑΤΑ και πορεία προς την Βουλή την ώρα που ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης θα ενημερώνει τον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ για την πολιτική που ακολουθεί στο θέμα απελευθέρωσης του επαγγέλματος.