Γλαστράκια με βασιλικούς μοίρασε η Έλενα Ράπτη, βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας και Γραμματέας Εθελοντισμού & ΜΚΟ του κόμματος, μαζί με μέλη και φίλους της Γραμματείας Εθελοντισμού και της Κοινωνικής Οργάνωσης «ΑΓΑΠΗ». Η εκδήλωση έγινε στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς, σε ...
ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο περίπτερο.
Οι διερχόμενοι πολίτες είχαν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν σχετικό ερωτηματολόγιο, στο πλαίσιο διεξαγωγής τρίτης έρευνας κοινού υπό την επιστημονική επίβλεψη της εταιρείας δημοσκοπήσεων ALCO. Στόχος της Γραμματείας Εθελοντισμού & ΜΚΟ της ΝΔ ήταν η ανάδειξη των θεμάτων του περιβάλλοντος και η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.
«Ο κόσμος έδειξε πως ενδιαφέρεται για το περιβάλλον, για όλες τις έννοιες που είναι συνδεδεμένες μ’ αυτό, την ανακύκλωση, την εξοικονόμηση νερού και την εξοικονόμησης ενέργειας. Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το ενδιαφέρον αυτό ζωντανό και να το μετουσιώσουμε σε καθημερινή πράξη. Καθένας ατομικά, η πολιτεία και οι εθελοντικές οργανώσεις μπορούν συνολικά να δημιουργήσουν μια κοινωνία με οικολογική συνείδηση», δήλωσε η κ. Ράπτη.