Για σήμερα, Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011, είναι προγραμματισμένες να γίνουν οι εξής εκδηλώσεις:


* To απόγευμα θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των stress tests των 91 ευρωπαϊκών τραπεζών, μεταξύ των οποίων και οκτώ ελληνικών.
* Αρχίζουν σήμερα οι θερινές εκπτώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 31 Αυγούστου.
* Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής και καταχώρησης αιτήσεων αναπληρωτών και ωρομισθίων μέχρι και τις 22/07/2011, ύστερα από σχετικά αιτήματα και προκειμένου να ολοκληρωθούν ομαλά οι διαδικασίες.
* Στις 10:15 π.μ. στο Τρέβι της Ιταλίας (Hotel della Torre), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της Εκτελεστικής Επιτροπής του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) και του 6ου Θερινού Πανεπιστημίου του ΚΕΑ, θα παρουσιάσει στην Εκτελεστική Επιτροπή, εκ μέρους του προεδρείου, το Σχέδιο Πρότασης της Ευρωπαϊκής Αριστεράς για μια εναλλακτική αριστερή διέξοδο από την κρίση χρέους της Ευρωζώνης.
* Στις 10:30 π.μ. στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (Κηφισίας 7), συνέντευξη Τύπου της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης με θέμα: «Ιδρυση τράπεζας οστικών μοσχευμάτων».
* Στις 11 π.μ. στην έδρα του ΚΚΕ στον Περισσό, συνέντευξη Τύπου της γενικής γραμματέως του κόμματος, Αλέκας Παπαρήγα, με θέμα: «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τα σενάρια χρεοκοπίας και το χρέος».
* Στις 11:30 π.μ. αναχώρηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, για την Κω, όπου θα συμμετάσχει σε σύσκεψη για θέματα τουρισμού με εκπροσώπους τοπικών φορέων.
* Στις 9:15 μ.μ. στο Μικρό Θέατρο της Ασπροβάλτας η θεατρική παράσταση "Ο μικρός Πρίγκιπας" στο πλαίσιο του καλοκαιριού πολιτισμού που διοργανώνει ο Δήμος Βόλβης για τους πολίτες και του επισκέπτες του. Παίζουν οι ηθοποιοί: Σοφία Βογιατζάκη, Φώτης Σπύρος, Κάτια Νικολαΐδου, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Πατρίκιος Κωστής, Σόλωνας Τσούνης, Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Διονύσης Κλάδης, Βαγγέλης Δαλλές.