paok_toumpa_01Ένα… τσουβάλι έγγραφα, που εμφάνισε στη χθεσινή μεσημεριανή συνάντηση ανάμεσα σε Ζαγοράκη, Κατσαρή, Βρύζα, Δεσύλλα (εκπρόσωπο του δίδυμου Σαχπατζίδη-Φλωρίδη) ο Ηλίας Βιολίδης, φαίνεται πως “χάλασε” τη δουλειά με τους “επενδυτές”. Κι αν τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν λένε την αλήθεια, τότε η διάλυση του αρραβώνα πριν το γάμο, μάλλον κάνει καλό στον “γαμπρό”. >>>

Στην προκείμενη περίπτωση γαμπρός είναι ο ΠΑΟΚ. Κι η νύφη με την προίκα, που θα έδινε, στο γάμο… σιγουριά κι αυτοπεποίθηση για το μέλλον, οι “επενδυτές”.

Όπως διαβάζουμε στον www.bhaladoros.com, ο Ηλίας Βιολίδης παρουσίασε ένα πάκο χαρτιά με συγκλονιστικά, αποκαλυπτικά στοιχεία σε βάρος του Βασ. Φλωρίδη, από καταδίκες στα ποινικά δικαστήρια, αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ. για ποινές φυλάκισης τις οποίες δεν έχει πληρώσει, μέχρι τον Τειρεσία που είναι μαυρισμένος από πάνω ως κάτω και με κατασχέσεις σε βάρος του από την πρώην σύζυγό του μέχρι και το δικηγόρο του!

Γράφει ο www.baladoros.com: “Τα θέματα αυτά συζητήθηκαν με τον εκπρόσωπο του διδύμου, έναν Κερκυραίο ονόματι Γιώργο Δεσύλλα ο οποίος είχε αναλάβει την εκπροσώπησή τους να δηλώνει άγνοια για τα θέματα αυτά, να υποστηρίζει ότι είναι συνωνυμία (!) και να αντιπαραθέτει διάφορα άλλα στοιχεία προκειμένου να πείσει τους παρόντες για το αξιόπιστο του Β. Φλωρίδη, σε συνδυασμό με τις προσωπικές εγγυήσεις του Γ. Σαχπατζίδη.
(Σημειώνουμε, πως ο Γ. Δεσύλλας, παρουσιάζεται ως μεγαλοξενοδόχος από την Κέρκυρα, δηλώνει ΠΑΟΚτσής, πως ήταν στο δ.σ. της ΠΑΕ Κέρκυρα και ήταν ο επίδοξος διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μόλις αναλάμβανε το δίδυμο, ενώ χθες, αναγνώστης μας μάς πληροφόρησε ότι εφόσον συμμετάσχουν οι άλλοι στη ΑΜΚ, θα βάλει και αυτός ισόποσα χρήματα και θα γίνει επίσης, μεγαλομέτοχος).

Όταν ο ισχυρισμός τού Δεσύλλα ότι ο Φλωρίδης είναι ιδιοκτήτης του οικήματος του Ζάρα στην Αθήνα, καταρρίφθηκε σε … ανοιχτή ακρόαση από τον πραγματικό ιδιοκτήτη του ακινήτου, η συζήτηση έφτασε όπως ήταν λογικό στο απροχώρητο και ήταν ο καταλύτης για μια πρόταση του Θ. Κατσαρή που έβαλε τα πράγματα στην θέση τους οριστικά:

«Μπορεί να είναι συνωνυμία, μπορεί να έχει γίνει λάθος ή να συμβαίνει οτιδήποτε, εγώ τα αφήνω στην άκρη και λέω το εξής: Μπορούν αύριο οι δικοί σου, να μας φέρουν απόδειξη, μια εγγύηση για τα εφτά εκατομμύρια ευρώ και να προχωρήσουμε; Ούτε έλεγχος θα γίνει ούτε τίποτα».

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ έθεσε την πρόταση προς ψηφοφορία στους παρόντες, αυτή έγινε έγινε αποδεκτή τόσο από τους Ζαγοράκη -Βρύζα αλλά και από τον ίδιο το Δεσύλλα, ο οποίος ανέλαβε τις συζητήσεις με αυτούς που εκπροσωπεί όπως και ν΄ απαντήσει σχετικά.

Απάντηση δεν έδωσε ποτέ, παρά μόνο το απόγευμα έγινε γνωστό ότι αποσύρθηκαν οι λογιστές για τον έλεγχο”…

Αυτά γράφει ο www.baladoros.com . Η απόσυρση των λογιστών που θα έκαναν τον έλεγχο δείχνει πως, μάλλον, ο Σαχπατζίδης, απέσυρε το ενδιαφέρον του. Όπως και να ΄χει το πράγμα, αν σήμερα εμφανιστούν άνθρωποι του Φλωρίδη και φέρουν… επτά εκατομμύρια ευρώ, η δουλειά θα προχωρήσει. Διαφορετικά, όπως κάθε χρόνο έτσι κι εφέτος, ο απλός ΠΑΟΚτσής θα σηκώσει το βάρος της προσπάθειας να πάει η ομάδα του ακόμη πιο ψηλά.