psomiadis_01Χθες, 412 από τους φιλάθλους του Ηρακλή, ψήφισαν Ψωμιάδη. Στο “δημοψήφισμα” που έγινε, για το αν δέχονται ή όχι να αναλάβει τις τύχες της ομάδας τους ο άνθρωπος που, πρόσφατα, προφυλακίστηκε για το θέμα των στημένων αγώνων κι ο γιος του που αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση κι επιβολή περιοριστικών όρων, είπαν ναι. >>>

Η συμμετοχή δεν ήταν μεγάλη, η συντριπτική όμως πλειοψηφία ψήφισε υπέρ της οικογένειας Ψωμιάδη. Πιο συγκεκριμένα, υπέρ αυτής της προοπτικής τάχθηκαν 298 άτομα, 102 κατά, ενώ υπήρχαν 9 λευκά και 3 άκυρα.

Σχετικά με το χθεσινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το μέλλον του Ηρακλή, ο δημοτικός σύμβουλος και φίλαθλος του Γηραιού, Χρήστος Μάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση :

“Η χθεσινή απόφαση της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη Ηρακλή είναι καταστροφική  τόσο για το μέλλον όσο και για την ιστορία του παλαιότερου αθλητικού συλλόγου της πόλης. Αυτοί που διαχειρίστηκαν την ομάδα, την κατέστησαν μέρος του προβλήματος του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί ήθελαν απλώς να την «ξεφορτωθούν». Η χαμηλή προσέλευση στη χθεσινή ψηφοφορία έδειξε ξεκάθαρα ότι ο λαός του Ηρακλή γύρισε την πλάτη στο «ψευδεπίγραφο» δίλλημα που τέθηκε. Προφανώς και δεν μπορεί να νομιμοποιηθεί αυτό το αποτέλεσμα. Τα 103 χρόνια Ιστορίας δεν ξεγράφονται από 412 ψήφους. Οι πραγματικοί φίλαθλοι που αγαπούν την ομάδα και είναι χιλιάδες, πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους”.