tsilianidis_sΟ 17χρονος (γενν. 9/05/1994), επιθετικός του Ηρακλή, Κοσμάς Τσιλιανίδης, από τις 26 Ιουλίου δοκιμάζεται στην Φούλαμ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πατέρα του …

Πασχάλη Τσιλιανίδη στο www.acadimies.gr, ο νεαρός άσος της Κ17 του Ηρακλή στις μέχρι σήμερα εμφανίσεις του στην αγγλική ομάδα, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και οι άγγλοι τεχνικοί θα τον έχουν στην διάθεσή τους ως τις 7 Αυγούστου, οπότε και θα επιστρέψει στην βάση του στην Μίκρα, περιμένοντας την αξιολόγησή του.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Φούλαμ, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης θα δώσει δυο φιλικά παιχνίδια με την Β΄ ομάδα, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενονα προπονηθεί με την πρώτη ομάδα του λονδρέζικου συλλόγου.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, είναι επιθετικός και την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε βασικός στην ομάδα Νέων Κ17 του Ηρακλή. Τα περασμένα χρόνια αναδείχτηκε MVP σε πολλά σημαντικά τουρνουά στα οποία συμμετείχε, ενώ αποτέλεσε στέλεχος της Εθνικής ομάδας Παίδων, αλλά και των μικτών τμημάτων της ΕΠΣΜ, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.


Ρεπορτάζ: Δώρα Ιωακειμίδου