Αντιγράφουμε από το site της Ελευθεροτυπίας (αξίζει τον κόπο η αντιγραφή): Ο Άρης νίκησε και η Κέρκυρα πήρε ισοπαλία στο ίδιο παιχνίδι! Ακόμα και αυτό γίνεται σε ένα ανεπίσημο φιλικό παιχνίδι στην Ελλάδα. Το ακυρωθέν γκολ του Τσέζαρεκ στο 88' προκάλεσε αναστάτωση, καθώς ...οι δύο ομάδες είχαν διχογνωμία σχετικά με το κατά πόσο μέτρησε. Τελικά φαίνεται πως υπήρξε συμφωνία και το 1-1 είναι το τελικό σκορ.
Μπροστά σε 200 περίπου οπαδούς του, ο Άρης προηγήθηκε με τον Νέρι Καστίγιο (21'), μετά από εξαιρετική ενέργεια του Καπετάνου. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σηφάκης έχασε την μπάλα μετά από σουτ του Γκουστάβο και ο Γιάντσης πλάσαρε για να ισοφαρίσει. Στο 88' ο Τσέζαρεκ σκόραρε με κεφαλιά. Ο διαιτητής και ο βοηθός έδειξαν σέντρα, αλλά δύο λεπτά αργότερα, υπό τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Κέρκυρας, σφυρίχθηκε επιθετικό φάουλ.

ΑΡΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης (46' Βελλίδης), Νέτο (71' Κασναφέρης), Γιαννίτσης 46' Λαζαρίδης), Καστίγιο(75' Αγτζίδης), Φατί (69' Οικονομόπουλος, 84' Τριανταφυλλάκος), Μίσελ (81' Σακάτα), Αγγελούδης( 46' Τσέζαρεκ), Καπετάνος (46' Τόχα), Παπαζαχαρίας (46' Κοτσώνης), Κανούλας (46' Σολτάνι), Οικονομόπουλος (46' Βανγκέλι)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Αναστασόπουλος (63' Χάμπερ), Γκουστάβο (77' Κουλούρης), Κοντοδήμος (78' Αρμένης), Βένζελ (69' Βενέτης), Μαϊστόροβιτς (63' Χαμπλ), Λόβιν (63' Ζιάμπαρης), Γραμμόζης (58' Φλαβίνιο), Αμπντούλ Οσμάν (82' Γιάντσης), Καλαντζής (58' Λαμπρόπουλος), Γιάντσης (63' Πατινιώτης), Μαζνόφ (46' Τσίγκας)