green_festival_lagadas_20110605_01Ολοκληρώθηκε το διήμερο Φεστιβάλ που διεξήχθη στις 4 και 5 Ιουνίου στα Λουτρά Λαγκαδά , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. >>>

Ο Δήμος Λαγκαδά ανέλαβε την διοργάνωση του 2ου GREEN STREET ART FESTIVAL και η Λουτρόπολη άνοιξε για άλλη μια φορά τις πύλες της για να φιλοξενήσει εκθέτες και επισκέπτες που θέλησαν να γνωρίσουν νέες οικολογικές δράσεις , να ενημερωθούν για τρόπους προστασίας του περιβάλλοντος , να συμμετέχουν στην «γιορτή του».

green_festival_lagadas_20110605_03Όσοι επισκέφθηκαν τα Λουτρά Λαγκαδά αυτό το Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ανθοεκθέσεις, εκθέσεις βιβλίων και χειροποίητων κατασκευών , να συμμετέχουν σε αθλητικά δρώμενα, σε τουρνουά σκάκι υπό τους ήχους μάλιστα ζωντανής μουσικής καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, από νεανικά συγκροτήματα της περιοχής.

green_festival_lagadas_20110605_02Ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, επισκέφθηκε και συνομίλησε με όλους τους εκθέτες , δίνοντας την υπόσχεση του για περισσότερες και καλύτερα οργανωμένες, ανάλογες εκδηλώσεις στο μέλλον.