terzis_pasxalis_gianna_01

Για άλλη μία φορά, κάποιοι που θέλουν να γίνουν δημοσιογράφοι στη θέση των δημοσιογράφων, έκαναν το θαύμα τους! Δημοσίευσαν αναρτήσεις σύμφωνα με τις οποίες, ο πασίγνωστος λαϊκός τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής δεν είναι καλά στην υγεία του. Άλλοι προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω! >>>

 

Η Γιάννα Τερζή, κόρη του Πασχάλη Τερζή, έγινε έξαλλη! Και πώς να μη γίνει, δηλαδή, αφού, τις τελευταίες ημέρες, κάποιοι που διάβαζαν τα σχετικά ποστ, έσπευδαν να τις στείλουν… συλλυπητήρια!

Η αλήθεια είναι ότι ο Πασχάλης Τερζής πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του. Νοσηλεύτηκε στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, από όπου, μετά από επέμβαση, πήρε εξιτήριο την περασμένη Πέμπτη. Μάλιστα αναρρώνει πολύ πιο γρήγορα από ό,τι περίμεναν οι γιατροί.

Τόσα ήταν τα “δημοσιεύματα” των φερέλπιδων δημοσιογράφων (αυτοί κι αν είναι πραγματικοί δημοσιοκάφροι) που αντιγράφουν ο ένας τον άλλον, που η Γιάννα Τερζή αναγκάστηκε να γράψει στο profile της στο Twitter αυτό που συνέβαινε και να ζητήσει να σταματήσουν τα τηλεφωνήματα!

Η όλη ιστορία, που είναι για κλάματα, μας θύμισε εκείνη την γνωστή ελληνική παροιμία που κάνει λόγο για μεταξωτά εσώρουχα και επιδέξια… οπίσθια.