lekkas_01Μπορεί αυτό το καλοκαίρι ο δήμαρχος Βόλβης Δ. Γαλαμάτης να μην προλάβαινε να οργανώσει το “Φεστιβάλ Βόλβης”, όπως θέλει να το ονομάζει, βάζει, όμως, γερά θεμέλια: Μεγάλη συναυλία με τον δημοφιλή τραγουδιστή Βασίλη Λέκκα θα πραγματοποιηθεί στο «Βήμα» Αποστόλου Παύλου την …>>>

Τετάρτη 29 Ιουνίου στην Απολλωνία της Δημοτικής Ενότητας Μαδύτου του Δήμου Βόλβης.
Η συναυλία εντάσσεται στο θερινό πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου Βόλβης και διοργανώνεται από τον δήμο Βόλβης, με τη συνδρομή της τοπικής κοινότητας  Απολλωνίας, του «Α.Σ. Απόλλων» και του εκκλησιαστικού συμβουλίου Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου.
Η συναυλία του Βασίλη Λέκκα θα αρχίσει στις 21.00 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η χορωδία Σταγείρων Ακάνθου και η χορωδία Μουσικής Σχολής Ρεντίνας.
Νωρίτερα την ίδια ημέρα, Τετάρτη 29 Ιουνίου, στις 19.00 θα τελεστεί μέγας αρχιερατικός εσπερινός για την εορτή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και λιτανεία της ιερής εικόνας του Αποστόλου Παύλου στο Βήμα του Απ. Παύλου μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. 
Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 30 Ιουνίου, στις 7.00 θα τελεστεί όρθρος της εορτής των Δώδεκα Αποστόλων, αρχιερατική θεία λειτουργία μετά θείου κηρύγματος στο Βήμα του Αποστόλου Παύλου. Μετά τη θεία λειτουργία θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των 324 σφαγιασθέντων κατοίκων της  Απολλωνίας κατά την επανάσταση του 1821 μετά τις μάχες με τον ηρωικό Εμμανουήλ Παπά.