sintagma_epeisodia_maskoforoi_mat_20110629_01ΣΟΚ προκαλούν οι καταγγελίες συνδικαλιστών-εργαζομένων της ΕΘΕΛ ότι άλλοι συνάδελφοί τους είναι οι γνωστοί-άγνωστοι που προκάλεσαν τα απίστευτης βαρβαρότητας χτεσινά επεισόδια! …>>>

Πάντως, ένας από τους τρεις μασκοφόρους που διακρίνονται στο επίμαχο βίντεο (δήλωσε πως είναι ο ψηλός με την άσπρη μπλούζα), έδωσε τη δική του εξήγηση για όσα έγιναν.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, πριν λίγο, στην εκπομπή του Σκάι “Σκάι Τώρα”, με την Πόπη Τσαπανίδου, βρισκόταν στα γραφεία της ΕΘΕΛ, όταν πολιορκήθηκε, μαζί με συναδέλφους του, από ομάδα κουκουλοφόρων. Χρειάστηκε πολύωρη επικοινωνία με την Άμεσο Δράση, για να έρθει και να τους παραλάβει ομάδα ανδρών των ΜΑΤ, γι αυτό και, όπως ισχυρίστηκε, φαίνονται στο βίντεο μαζί με τους αστυνομικούς.

Για τους σιδερολοστούς που κρατούν υποστηρίζει πως είναι κομμάτια από ράφια ντέξιον(σ.σ. αυτό φαίνεται και στη φωτογραφία), τα οποία χρησιμοποίησαν για την προστασία τους, από τους κουκουλοφόρους που ήθελαν να εισβάλουν στο κτίριο της ΕΘΕΛ.

Δείτε εδώ το επίμαχο βίντεο.