115887065ML136_65th_Annual_Τους άφησε όλους άφωνους! Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς επανήλθε απαστράπτουσα, μέσα σε μια ολοκόκκινη τουαλέτα, στην απονομή των βραβείων Τόνι, το βράδυ της Κυριακής. >>>

 

Η 41χρονη –πλέον- ηθοποιός, απέδειξε πως έχει ξεπεράσει την ασθένειά της (πριν μικρό χρονικό διάστημα δημοσιοποίησε πως πάσχει από διπολική διαταραχή). Στάθηκε στη σκηνή και παρουσίασε –και επέδωσε- δύο βραβεία: Του πρώτου ανδρικού ρόλου για ταινία και του πρώτου ανδρικού ρόλου για μιούζικαλ. Από τα χέρια της παρέλαβαν το Τόνι οι Μαρκ Ράιλανς (για το “Τζερούσαλιμ”) και Νόρμπερτ Λίο Μπαζ (για το “Πιάσε με αν μπορείς”).

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Ουαλή ηθοποιό: Πρώτα είχε να στηρίξει τον άνδρα της, Μάικλ Ντάγκλας, που διαγνώστηκε με καρκίνο στον οισοφάγο. Έπειτα, να πολεμήσει τη δική της ασθένεια. Στο μεσοδιάστημα, να γυρίσει την ταινία Playing the Field και να αποδείξει ότι έχει φωνητικές ικανότητες στο μιούζικαλ Rock of Ages.

Να θυμίσουμε ότι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πήρε το Όσκαρ για την ερμηνεία της στο μιούζικαλ “Σικάγο” και πέρσι το Τόνι για το Little Night Music.


www.difernews.gr