diamartiria_ekth_edoth_20110604_01Με μικρή συμμετοχή (δεν έφθαναν τους 1000 όσοι ακολούθησαν την πορεία), αλλά χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για τα κυβερνητικά μέτρα που οργάνωσε το …>>>

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) και η Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων (ΕΔΟΘ).

Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Αριστοτέλους κι ακολούθησε πορεία που κατέληξε στο κτίριο της Εταιρείας Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) στην Εγνατία. Εκεί οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά των ιδιωτικοποιήσεων.

Στην αρχή της πορείας υπήρξε πρόβλημα με μαθητική αθλητική εκδήλωση των Δημοτικών σχολείων της Β. Ελλάδας, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα στην Πλατεία Αριστοτέλους. Φαίνεται πως οι αρμόδιοι έδωσαν άδεια για να γίνουν ταυτόχρονα δύο εκδηλώσεις στον ίδιο χώρο!

Το γεγονός κατήγγειλε ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, καθηγητής Οικονομικών του ΑΠΘ, Δημήτρης Μάρδας, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του -μεταξύ άλλων- για τα έξοδα στα οποία υποβλήθηκαν αρκετοί γονείς μαθητών που ήρθαν από άλλες πόλεις στη Θεσσαλονίκη.