“Κακοήθειες” χαρακτηρίζει, με ανακοίνωσή του, ο Γιάννης Μπουτάρης (η ανακοίνωση εκδόθηκε από το Γραφείο Δημάρχου) τα όσα ειπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για προσπάθεια παραπλάνησης του σώματος ώστε να “περάσει” σύμβαση με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ. >>>

 

“Οι ισχυρισμοί που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 20 Ιουνίου, ότι επιχειρήθηκε η παραπλάνηση του Σώματος, δεν είναι μόνο αβάσιμοι και αστήριχτοι, αλλά και κακοήθεις”, αναφέρεται επί λέξη.

Υπογραμμίζεται, μάλιστα, ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα “δεν απαιτεί την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου και θα αρκούσε η απαιτούμενη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής”, για να γίνει δεκτό.

Σύμφωνα με το “Γραφείο Δημάρχου” το Ινστιτούτο γνωστοποίησε στο δήμο πως προτίθεται, “ως υποψήφιος δικαιούχος φορέας, να ανταποκριθεί στην ανοιχτή πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για υποβολή προτάσεων για το πρόγραμμα ‘’Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας’’, το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. ‘‘Ανάπτυξη /ανθρώπινου Δυναμικού’’ και Άξονα Προτεραιότητας 8”. Έτσι, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης “ως συμπράττοντα φορέα”.