Κατάφεραν να υφαρπάξουν το εκκαθαριστικό της εφορίας, από γυναίκα επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης και, με πλαστό διαβατήριο, “σήκωσαν” τις καταθέσεις της! >>>

 

Η συμμορία αποτελούνταν από δυο ζευγάρια. Η αστυνομία, ως τώρα, έχει συλλάβει (το μεσημέρι της Παρασκευής) τις δύο ημεδαπές, ηλικίας 36 και 52 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για σύσταση και συμμορία, πλαστογραφία και απάτη σε βαθμό κακουργήματος. Οι αναζητήσεις για τους δύο άνδρες που συμμετείχαν στη σπείρα, συνεχίζονται.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το μεσημέρι της Παρασκευής, η 36χρονη πήγε σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή του Πανοράματος, όπου με το πλαστό διαβατήριο, έκανε ανάληψη 10.000 ευρώ. Στη συνέχεια προσπάθησε να πραγματοποιήσει ανάληψη από το ίδιο υποκατάστημα, επιπλέον 90.000 ευρώ, κάτι που κίνησε την περιέργεια του διευθυντή του υποκαταστήματος.

Όταν η 36χρονη κατάλαβε ότι στο υποκατάστημα την καθυστερούσαν επίτηδες και είχαν ειδοποιήσει την αστυνομία, το ΄βαλε στα πόδια. Το ΄σκασε με ταξί, μαζί με την 52χρονη συνεργό της. Για κακή τους τύχη, όμως, αστυνομικοί του Τμήματος Πανοράματος, τις εντόπισαν και τις συνέλαβαν.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης